English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Implementacija

Implementacija

Arhitektura SkyTrack™ sustava je modularno koncipirana i usklađuje se, osim kao samostalan sustav, i u postojeće poslovne sustave. Sustav je namijenjen praćenju vozila višenamjenskih distribucijskih mreža. U ovom primjeru želimo predstaviti implementaciju SkyTrack™ sustava u dvije potpuno različite poslovne kategorije sa istim ciljem, a to je dostava.

Treći primjer upotrebe SkyTrack sustava odnosi se na logistiku intervencija vatrogasnih jedinica. Sustav je trenutno implementiran u Javnu vatrogasnu postrojbu grada Opatije i grada Rijeke.

Prva implementacija odnosi se na mrežu distribucije za tvrtku KONZUM u vlasništvu Agrokor d.d. Tvrtka KONZUM koristi SkyTrack™ sustav za praćenje vlastite flote vozila za distribuciju robe na cijelom području Hrvatske. Susatv monitorira položaj, rute, potrošnju goriva, temperaturu hladnjača, itd. Senzori se mogu implementirati bilo gdje na vozilo ovisno po potrebi i namjeni vozila.

Druga implementacija SkyTrack™ sustava odnosi se na tvrtku ProPLIN d.o.o. koja distribuira plin na području Hrvatske. Osim standardnog praćenja podataka vozila, tvrtka ProPLIN d.o.o. prati utakanje plina u vozila te istakanje plina kod klijenta. Istakanje plina prati aplikacija za maloprodaju i veleprodaju koja je u ovom slučaju komponenta SkyTrack™ sustava.

SkyTrack vatrogasni sustav nastao je analizom rada i u suradnji s Javnom vatrogasnom postajom Opatija. Sustav u potpunosti zadovoljava potrebe korisnika, jednostavan je za korištenje te lako proširiv i nadogradiv. Osim Javne vatrogasne postaje Opatija danas sustav uspješno koristi i Vatrogasno društvo Rijeka.

Mailing lista

Upišite se u SkyTrack ™ mailing listu i budite ažurirani