English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Politika kvalitete

POLITIKA KVALITETE

POLITIKA KVALITETE

 

Uprava tvrtke ARTRONIC d.o.o. opredjeljuje se za politiku kvalitete koju želimo ostvariti kroz tri osnovna principa poslovanja:

  • Kvalitetan proizvod i servis uređaja industrijske i biomedicinske elektronike  u odnosu prema kupcu.
  • Kvalitetni djelatnici tvrtke koji se moraju stalno obučavati i usavršavati i zadovoljni su svojim primanjima i radnom atmosferom.
  • Kvalitetan i korektan odnos s dobavljačima.

Poslovnost temeljimo na poštenom odnosu sa kupcima koji moraju dobiti ono što očekuju: vrhunski proizvod i servis uređaja industrijske i biomedicinske elektronike dogovorene kvalitete dostavljenu u dogovorenom roku.

Sa svakim kupcem definiramo individualne uvjete poslovne suradnje, ukoliko su različiti od naših Općih uvjeta poslovanja.

 Osnovni i dugoročni zadatak tvrtke je održavati i stalno unapređivati kvalitetu poslovanja i usluga te trajno poboljšavati učinkovitost sustava upravljanja kvalitetom poslovanja. Svi zaposlenici obvezni su održavati jedinstveni pristup kvaliteti, započevši od prvog kontakta s potencijalnim korisnikom, pa sve do isporuke Artronic uređaja. Kako bi se osiguralo provođenje politike kvalitete, ustrojen je dokumentirani sustav kvalitete sukladno normi HRN EN ISO 9001:2009.

 

U Zagrebu, 03.09.2013.

Davor Stare, direktor

 

Mailing lista

Upišite se u SkyTrack ™ mailing listu i budite ažurirani

Novosti

SkyTrack sustav je implementiran od strane tvrtki Beohemija i Profil Megastore za upravljanje flotom dostavnih vozila. Beohemija se bavi trgovinom i proizvodnjom higijenskih proizvod i poizvoda za čišćenje.  Profil Megastore je distributer uđbenika, knjiga, filmova i glazbe.
SkyTrack Mobile uređaji Sparrow i Eagle predstavljaju 4. generaciju SkyTrack uređaja za praćenje vozila sa integriranim GSM i GPS modulom. Uređaji imaju novu generaciju GPS modula koji omogučavaju veću preciznost i pouzdaniji rad. Više...
Krenuo je novi SkyTrack web...

SkyTrack sustav je implementiran od strane tvrtke PIPO Čakovec za upravljanje flotom dostavnih vozila. Perutnina Ptuj je proizvođač peradarskog mesa i proizvoda od mesa peradi.

SkyTrack sustav je implementiran od strane tvrtke Ledo d.d. za upravljanje flotom servisnih vozila sestrinske tvrtke Frigo-servis. Tvrtka Frigo-servis se bavi ugradnjom i održavanjem frižidera i druge rashladne opreme.

SkyTrack sustav je implementiran od strane tvrtke Coca Cola BIH za upravljanje svojom flotom dostavnih vozila i optimizaciju vožnje. Coca Cola je jedan od najvećih svjetskih proizvođača bezalkoholnih pića.

1Fruvita je kompanija koja se bavi preradom voća, proizvodnjom voćnih sokova, nektara i osvjezavajućih bezalkoholnih pića. SkyTrack sustav je implementiran na kamione za distribuciju, te vodi kompletnu logistiku distribucije pomoću alata za praćenje flote vozila.
2SkyTrack sustav implementiran je od strane AGB Nielsen Media Research kompanije za upravljanje svojom flotom vozila.
AGB grupa i Nielsen Media Research International nudi televizijsko ocjenjivanje gledateljstva i trenutno upravlja s više TAM panela televizijskih kuća nego bilo koja druga međunarodna kompanija.
4Implementacija SkyTrack sustava u tvrtku IDEA d.o.o. pokriva kompletnu logistiku distribucije prehrambenih artikala i komercijalne robe. Tvrtka IDEA d.o.o. spada u koncern Agrokor d.d. i vodeća je tvrtka veleprodaje na području Srbije.
abmU tvrtci ABM d.o.o. SkyTrack sustav nadzire flotu vozila za distribuciju poljoprivredne opreme, te pokriva logistiku maloprodaje i veleprodaje sredstava za zaštitu bilja, sjemenske robe i sadnog materijala, stočne hrane, umjetnih gnojiva i ostalog repromaterijala.
tisakSkyTrack sustav je implementiran u tvrtku Tisak d.d. za praćenje i nadzor vozila široke distribucije na nacionalnoj razini. Tisak d.d. je najVeći maloprodajni lanac kiosaka te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda, prepaid bonova telekom operatora i ostale komercijalne robe.
dijamantSkyTrack sustav je kompletno implementiran u vozni park tvrtke Dijamant, za distribuciju delikatesnih proizvoda. SkyTrack sustav pokriva kompletnu logistiku tvrtke. Više o tvrtci pogledajte na linku "Naši korisnici".