English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Primjene Sustav eko vožnje

Sustav eko vožnje

SkyTrack sustav eko vožnje je razvijen za potrebe tvrtki sa velikim brojem manjih vozila kako bi se dodatno smanjili troškovi goriva i servisa na vozilima te povećala sigurnost tih vozila u prometu.  Ideja sustava je da nadzire vožnju i govori vozaču koji je optimalan stupanj prijenosa za trenutnu brzinu kretanja kako bi potrošnja goriva bila optimalna. Sustav također prosljeđuje te podatke u centralni server kako bi ih operater mogao nadzirati.

Sustav nadzire položaj papučice gasa, stupanj prijenosa i okretaje motora te na temelju tih podataka izračunava optimalan stupanj prijenosa. Zahtjev sustava je da se ugrađuje u novija vozila koja imaju CAN sabirnicu. Sustav ne dozvoljava dugotrajno prekoračenje brzine što signalizira zvučnim upozorenjem dok informacije o prijenosu signalizira vizualno.

Sustav alarmiranja unutar SkyTrack sustava obavještava operatera o svim kritičnim situacijama u vozilu od dugog prekoračenja brzine i okretaja od podataka o tome dali je vozač vezan, jesu li svjetla upaljena ili vrata otvorena, itd…

Izvještajni sustav daje statističke podatke o vožnji pojedinih vozača i ukazuje na rizična ponašanja i vožnju koja nije u skladu sa naputcima iz sustava.

Rješenja za sustav eko vožnje:

•    Praćenje
•    Rješenje eko vožnje
•    Izvještajni sustav
•    Integriranje sa vanjskim rješenjima
•    Telemetrija i senzori
•    Sustav upravljanja radnom snagom

Mailing lista

Upišite se u SkyTrack ™ mailing listu i budite ažurirani

Prednosti

 

Sustav eko vožnje:

Smanjenje troškova rada

Povećanje efikasnosti rada

Filtriranje skupih ili štetnih vozača

Povećana sigurnost rada i flote