English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Primjene Radni strojevi

Radni strojevi

SkyTrack rješenje za radne strojeve razvijeno je za građevinske tvrtke, druge teške industrije i za industriju hrane. Rješenje se primjenjuje na građevinske strojeve, poljoprivredne strojeve i druga industrijska vozila. Naglasak je na spoju na elektroniku u vozilu i telemetrijskim podacima iz vanjskih senzora.

Telemetrijski podaci iz putnog računala u radnom stroju ili eksternih senzora daju podatke o potrošenom gorivu i radnima satima te radu periferije. Rješenje je razvijeno za radne strojeve sa svim motorima uključujući Caterpillar i Perkins sve po CAN standardima.

Izvještajni sustav daje izvještaje o potrošnji goriva i radnim satima u praznom hodu što pomaže u ostvarivanju ušteda i optimizaciji rada radnih strojeva. Specijalizirani radni strojevi poput strojeva za razminiranje i velikih strojeva za rudnike su neki od zadnjih projekata SkyTrack sustava.

Alarmiranje i sustav upravljanja radnom snagom podižu sigurnost i efikasnost sustava, a uštede koje se ostvaruju ovim putem su vezane uz održavanje vozila i potrošnju goriva.

Rješenja za radne strojeve:

* Praćenje
* Alarmiranje
* Izvještajni sustav
* Integriranje sa vanjskim rješenjima
* Telemetrija i senzori
* Sustav upravljanja radnom snagom

Mailing lista

Upišite se u SkyTrack ™ mailing listu i budite ažurirani

Prednosti

 

Radni strojevi:

Povećanje efikasnosti rada

Povećana sigurnost u radu

Niži troškovi goriva i servisa

Efikasnije upravljanje radnom snagom