English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Rješenja Integriranje sa vanjskim rješenjima

Integracija sa vanjskim rješenjima

Integracija vanjskih rješenja u SkyTrack sustav postoji od samog početka rada sustava.  Sustav je razvijan i nadograđivan prema specifičnim potrebama korisnika, a neke od tih nadogradnji uključuju i vanjska rješenja.  SkyTrack sustav je modularan i dopušta nadogradnje i integracije sa vanjskim rješenjima koje se odnose na instalaciju u vozilu ili dodatke na SkyTrack centralnom serveru i klijentskom računalu korisnika.

SkyTrack Mobile uređaji
STM uređaji imaju mogućnost spajanja sa drugim uređajima preko RS232, Bluetooth-a, 1-Wire i CAN interface.  Primjeri takve integracije su spojevi na: HART modem za primanje podatka sa senzora istakanja, HHT uređaje,  čitače IButtona, CAN sabirnicu u vozilu za primanje telemetrijskih podataka o radu motora i periferije.

SkyTrack server i klijentska računala
SkyTrack aplikacije imaju mogućnost spajanja na klijentovo poslovni sustav za razmjenu podatka i preuzimnje podataka o narudžbama, popis kupaca i dostavnih mjesta radi georeferenciranja.   Klijentska računala mogu biti spojena na pult za prijavu vozača ili pult može biti integriran direktno u mrežu klijenta. SkyTrack server također može biti spojen na GSM modem  preko kojeg može direktno komunicirati sa uređajima u vozilu.

Mailing lista

Upišite se u SkyTrack ™ mailing listu i budite ažurirani