English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Rješenja Optimizacija dostave

Optimizacija dostave

Rješenje za optimizaciju dostave prilazi problemu dostave na dinamičan i moderan način koji smanjuje troškove dostave i podiže efikasnost te produktivnost sustava dostave. Rješenje je podijeljeno u tri dijela: 1. logističari rade plan dostave i raspoređuje robu po vozilima te optimiziraju poredak i rute dostave za svako vozilo, 2. skladištari finaliziraju plan i rade nužne promjene u planu, 3.  logističari i prodaja provjeravaju realizaciju plana i rade izvještaje o realizaciji.

 

SkyTrack Logistika
Aplikacija za izradu plana dostave namijenjena logističarima.  Integracija sa poslovnim sustavom klijenta omogućava preuzimanje narudžbi, automatski raspoređuje robu po vozilima i optimizira poredak i rute dostave za sva vozila. Dobiveno rješenje dorađuje logističar i ručno raspoređuje robu prema specifičnim potrebama  dostave. Takvo dorađeno rješenje postaje plan dostave i može se proslijediti u skladište na finalizaciju. Rješenje dobiveno optimizira dostavu do stupnja koji se u praksi ne može dobiti u realnom vremenu od logističara ručnim putem i skraćuje vrijeme izrade takvog plana sa nekoliko sati na 10-20 minuta.

SkyTrack Otpremnik
Aplikacija za finaliziranje plana dostave namijenjena skladištarima. Skladištar radi nužne promjene u planu i finalizira plan te izdaje tovarni i putni radni list za svako vozilo. Promjene koje skladištar radi su prebacivanje robe iz vozila koje nedostupno u drugo vozilo ili izbacivanje iz plana robe koje nema na skladištu, ali skladištar ne može suštinski mijenjati plan. Aplikacija može raditi samostalno bez plana iz Skytrack Logistike ali tada plan koji se radi raspoređujući robu u vozilo nije optimiziran.

 

SkyTrack Dispečer
Aplikacija za kontrolu izvršenje plana dostave namijenjena logističarima i sektoru prodaje. Integracija sa HHT uređajima u vozilu omogućava prihvat podataka o izvršenju dostave u realnom vremenu i operater vidi sve neizvršene ili parcijalno izvršene dostave sa opisom koji unosi dostavljač.  Izvještaji koji se nalaze unutar aplikacije osim što daju podatke o izvršenju dostave daju podatke o cijeni dostave za pojedinu vožnju i pojedini objekt.

 

http://www.skytrack.net/slike/Logistika.jpg

Mailing lista

Upišite se u SkyTrack ™ mailing listu i budite ažurirani