English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Rješenja Sustav upravljanja radnom snagom

Sustav upravljanja radnom snagom

Upravljanje mobilnom radnom snagom je kompleksan i zahtjevan posao a SkyTrack sustav nudi kvalitetna rješenja i efikasne alate za obavljanje tog posla.  Rješenja su namijenjena nadzoru rada mobilne radne snage (vozači, komercijalisti, serviseri), detektiranju kritičnih situacija i ukazivanje na faktore rizika.  Rješenja nude niz kvalitetnih izvještaja i mogućnost alarmiranja u slučaju nepredviđenih okolnosti ili zabranjenih situacija.

Elektronska prijava vozača
Rješenje za prijavu vozača je vrlo praktično i jednostavno a omogućava da se vožnje određenog vozila dodijele prijavljenom vozaču u periodu prijave. Ti podaci su važni jer niz izvještaja u SkyTrack sustavu rade na nivou vozača umjesto na nivou vozila. Rješenje može raditi na više načina, prijave vozača se mogu unositi ručno kroz SkyTrack aplikaciju ili se vozači mogu samostalno prijavljivati ili odjavljivati preko pulta za prijavu. Ovakav način rada potiče odgovorno ponašanje vozača i bolji uvid u funkcioniranje i stanje voznog parka.

Rješenje za nadzor profesionalnih vozača
Rješenje nudi niz podataka o radu pojedinog vozača i niz izvještaja o aspektima rada pojedinog vozača.  Neki od podataka koji se najviše gledaju su: stajanje sa upaljenim motorom, vožnja u radno vrijeme i prekovremeno, privatne vožnje sa službenim vozilom, zaustavljanja u kritičnim lokacijama, brzine kretanja sa službenim vozilo, okretaji i nagla kočenja.  Rješenje zahtjeva elektronsku prijavu vozača.

Rješenje za nadzor komercijalista
Rješenje za nadzor rada komercijalista funkcionira preko integracije poslovnog sustava klijenta i SkyTrack sustava. SkyTrack sustav povlači podatke iz narudžbi u poslovnom sustavu klijenta te provjerava lokacije sa kojih je komercijalist radio narudžbe, nakon toga dalje izvještaj o tome dali su narudžbe napravljene na lokaciji kod klijenta ili negdje drugdje. Efektivno sustav izvještava koliko često komercijalist obavlja narudžbe telefonskim putem što se pokazalo štetnom praksom jer prodaja takvim putem je manja nego kada komercijalist ode na lokaciju. Rješenje zahtjeva elektronsku prijavu vozača.

Rješenje za nadzor servisera
Rješenje za nadzor rada servisera funkcionira integriranjem SkyTrack sustava sa poslovnim sustavom klijenta.  SkyTrack sustav preuzima završene radne naloge servisera iz klijentovog poslovnog sustava i provjerava podataka sa tih radnih naloga. Sustav provjerava zaustavljanja serviserovog vozila za dan naveden u radnom nalogu te dali približno odgovaraju vremenima servisa sa radnog naloga.  Rješenje zahtjeva elektronsku prijavu vozača.

Ocjena vožnje
Rješenje za ocjenu vožnje nudi izvještaj o faktorima rizika vožnje i iz tog niza faktora daje ocjenu vožnje za sve odabrane vozače.  Neki od podataka u izvještaju su broj prekoračenja brzine ili broj prekoračenja okretaja u odabranom periodu, broj naglih kočenja i grijanje motora u vozilu prije kretanja. Svi ti faktori ukazuju na neke tendencije vozača tako da operater sustava može reagirati i zaustaviti rizično ponašanje.  Vozač koji ima velik broj naglih kočenja i prekoračenja brzine i okretaja ne vozi ekonomično, troši gorivo i gume više nego drugi vozači, skraćuje servisni interval vozila i ima višu šansu za prometnu nesreću nego drugi vozači. Kada se svi ti faktori zbroje tada se može vidjeti da je vožnja tog vozača osjetno skuplja nego vožnja nekog tko nema te faktore rizika izrazito visoke.  Rješenje zahtjeva elektronsku prijavu vozača.

Mailing lista

Upišite se u SkyTrack ™ mailing listu i budite ažurirani