English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Sustav Naši korisnici

Naši korisnici

Do sada je na području Europe prodano više sustava s ukupno nekoliko tisuća vozila. Kao referentni primjer željeli bi navesti slijedeće implementacije:
Nacionalni maloprodajni lanac Konzum u Većinskom je vlasništvu tvrtke Agrokor d.d., a zapošljava više od 10.000 ljudi. S preko 600 prodavaonica - trgovina u susjedstvu, marketa i super marketa u svim krajevima Hrvatske (Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Crikvenici, Krku, Porec(u, Varaždinu, Čakovcu, Bjelovaru, Koprivnici, Osijeku, Zadru, Šibeniku, Kninu, Trogiru, Braču, Pločama, Sinju, Dubrovniku...) Konzum je vodeći maloprodajni lanac u Hrvatskoj. U njihovim prodavaonicama dnevno kupuje više od 500.000 potrošaća. Skytrack sustav je implementiran za monitoring kompletne flote vozila za distribuciju sa funkcijama praćenja pozicije, događaja i temperature hladnjaće. Sustav se primjenjuje i na distributere odjela veleprodaje VELPRO u sklopu KONZUMA.
Ledo je najveći proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane ne samo u Hrvatskoj nego u cijeloj regiji. Ledo d.d. je član Agrokor koncerna, najveće privatne kompanije u Hrvatskoj i jedne od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi.
Tisak je član Agrokor koncerna, najveće privatne kompanije u Hrvatskoj i jedne od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi. U poslovanju Agrokora 2007. godina bit će zabilježena kao još jedna godina iznimno snažnog rasta prihoda Koncerna uz, što je još važnije, gotovo dvostruko Veći rast profitabilnosti. U Hrvatskoj se najVeći dio dnevnih novina prodaje putem Tiskove maloprodajne mreže, koja broji prosječno 1.300 stalnih vlastitih prodajnih mjesta. Tisak je ujedno i jedina distribucijska kuća koja svaki proizvod može u roku od 24 sata distribuirati na bilo koje mjesto u Hrvatskoj, 365 dana u godini. Distribucija i prodaja novina organizirana je putem šest regija.
Kompanija IDEA prisutna je na tržištu Srbije sa svojim veleprodajnim uslugama od 1992. godine, a nakon akvizicije od strane Agrokora 2005. godine zakoračila je i u segment maloprodaje. Danas IDEA u svom sastavu ima 134 maloprodajna objekata širom Srbije i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 3.600 zaposlenih.
Dijamant A.D. je najveći proizvođać jestivih ulja i vodeći proizvođać margarina, biljnih masti, majoneza i delikatesnih proizvoda u Srbiji. Osim proizvoda za široku potrošnju, Dijamant proizvodi sirovine za konditorsku industriju i pekarstvo. Kao rezultat suvremene tehnologije i vlastitog sirovinskog područja, ostvaren je primat u odnosu na konkurenciju. Pored svoje osnovne djelatnosti, Dijamant se bavi preradom žitarica i proizvodnjom brašna, kruha, peciva i tijesta u okviru svog proizvodnog centra u Odžacima.
Skupina Perutnina Ptuj je međunarodna skupina poduzeća, čiji je osnovni cilj je priprema prirodne, zdrave i ukusne hrane od peradarskog mesa i proizvoda od mesa peradi.
Tvrtka CityEX d.o.o. osnovana je 1997. godine sa sjedištem u Zagrebu i registrirana je za kurirske usluge, usluge razmjene dokumenata i druge vrste dostave, hitne gradske i međugradske dostave. Nositelj je franšize za područje Republike Hrvatske. Tvrtka danas djeluje u 25 gradova. Tvrtka CITY EXPRESS koristi Skytrack sustav nadzor flote i povezan je sa dispećerskim sustavom. Monitoriranje se provodi i na pojedinu pošiljku.
Tvrtka NELT osnovana je 1992 godine čija je osnovna djelatnost trgovina. Nelt Co je distributer multinacionalnih kompanija Procter&Gamble, Kraft Foods, Wrigley i SSL za područje Srbije i prisutan je u svim kanalima i segmentima tržišta. Prodaja je organizirana po teritorijalnom i funkcionalnom principu, imajući u vidu Veličinu i tip kupca, kao i geografska i prometna ograničenja položaja kupaca. Tvrtka NELT koristi Skytrack sustav za praćenje distribucije u Republici Srbiji, BiH, Crnoj Gori te Makedoniji. Skytrack sustav olakšava logistiku, razvoj i kvalitetu distribucije te je implementiran kompletan sustav za praćenje voznog parka i trgovaca.
Coca Cola je jedan od najvećih svjetskih proizvođača bezalkoholnih pića. Coca Cola BiH je lokalni distributer Coca Cola proizvoda za područje Bosne i Hercegovine.
AWT International SkyTrack™ sustav je prvenstveno implementiran u svrhu prijenosa podataka izMeđu HHT-a i centrale uz dodatnu Mogućnost praćenja vozila. U planu je geokodiranje lokacija kupaca radi dodatnih GIS analiza
FedEx pruža pristup rustućem globalnom tržištu kroz mrežu nabavnih lanaca, transporta, poslovanja i logistike. Osim za hrvatsko tržište, sa sjedištem u Zagrebu, projekt je realiziran s tvrtkom Teta d.o.o. za glavni grad BiH, Sarajevo. Skytrack sustav je implementiran za praćenje i distribucija vozila iz dispećerskog centra, direktnu komunikaciju sa vozilom i navođenje. Za pregled pojedinačne pozicije vozila ili pozicije grupa vozila koristi se PDA aplikacije koje omogućuju direktnu komunikaciju sa voznim parkom neovisno gdje se vozila nalaze.
Fruvita je kompanija koja se bavi preradom voća, proizvodnjom voćnih sokova, nektara i osvjezavajućih bezalkoholnih pića.
Ministarstvo vanjskih poslova i Europskih integracija, Republika Hrvatska.
Drugačijim pristupom tržištu prožetim inovativnošću, kreativnošću i sinergijom asortimana proizvoda tvrtka ONE2PLAY postala je u svojoj branši jedan od vodećih dobavljača. Svoje crtane serije plasiraju na nacionalne televizije. Među najVećim su oglašivaćima u dječjim izdanjima i suračuju s vodećim marketinškim agencijama. Skytrack sustav koristi se za nadzor vozila, praćenje distribucije i trgovaca.
Osnovna djelatnost tvrtke ABM je veleprodaja i maloprodaja sredstava za zaštitu bilja, sjemenske robe i sadnog materijala, stočne hrane, umjetnih gnojiva i ostalog repromaterijala i sitnog alata za poljoprivredu. U maloprodajama se može naći i hrana i oprema za kućne ljubimce.
Tvrtka Roberto Plus d.o.o. najVeći je distributer cigareta i duhanskih proizvoda, hrane i drugih proizvoda u Hrvatskoj. U njihova vozila implementiran je Skytrack sustav za pracenje distribucije. Dispečer ima Mogućnost direktne komunikacije sa vozilom, nadzor i monitoriranje te je u mogućnosti proslijediti zadane rute.
BIHAMK je najveće auto-moto društvo u BiH. BIHAMK nastavlja tradiciju Bosanskohercegovackog automobilisticko-motociklistickog društva osnovanog 7. veljaće 1946. godine i Auto-moto saveza BiH utemeljenog 1947.godine. Skytrack oprema vozila Auto Moto Kluba BiH sustavom za praćenje flote kao i uvid u statistiku i analizu. Sustav omogućuje praćenje flote i audio komunikaciju sa vozilima.
Trgovačko društvo TEH-GRADNJA d.o.o. osnovano je 24. prosinca 1994. godine i 100% je u privatnom vlasništvu. Danas je osnovna djelatnost tvrtke građenje i sanacija objekata visokogradnje i niskogradnje.
DOK-ING d.o.o., hrvatska je tvrtka u privatnom vlasništvu utemeljena 1992. godine i registrirana za proizvodnju robota i opreme za specijalne namjene. Tijekom rata u Republici Hrvatskoj (1992. - 1995.), u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova (MUP), sudjelovali su u zaštiti života i imovine građana konstruirajući i proizvodeći EOD robote i nekoliko vrsta specijalnih uređaja. Koristi se Skytrack susatv za označavanje razminirane pozicije. Podaci su spremljeni u Skytrack centralu u sjedištu tvrtke.
Tvrtka RENATO P.P. d.o.o. za transport, trgovinu i usluge, osnovana je 05. veljaće 1989. godine u Rakovici, sjeverenom ulazu u nacionalni park Plitvička jezera. Osnovna djelatnost tvrtke je cestovni prijevoz tereta u domaćem i međunarodnom prometu. U gotovo 17 godina postojanja, uz puno entuzijazma i visoku profesionalnost osoblja i vlasnika, prerasla je u jednu od vodećih transportnih kompanija u Republici Hrvatskoj. Renato PP koristi Skytrack sustav za praćenje, navigaciju teretnih vozila i tereta (ukrcaj / istovar) te logistiku u Hrvatskoj i inozemstvu.
Tvrtka Rumital d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu poslovima razminiranja tvrtka se bavi od 01. kolovoza 2002. godine na terenima različite konfiguracije i u različitim klimatskim uvjetima, koristeći metode ručnog pretraživanja terena (metaldetektor, pipalica). vodeća tvrtka u proizvodnji strojeva za razminiranje koristi Skytrack sustav za identifikaciju terena. Putem Position managera moguće je zaokružiti sigurno područje sa preciznošću.
Tvrtka Promoplus Marketing je marketingška agencija sa sjedištem u Zagrebu.
Tvrtka AGB Nielsen Media Research (AGB Nielsen istraživanje medija d.o.o.) je specijalizirana agencija za istraživanje gledanosti televizije osnovana 10.10.2002. godine u Zagrebu, na osnovi zajedničkog ulaganja internacionalne grupacije AGB Nielsen Media Research i domaće agencije za istraživanje tržišta PULS..
PET-PROM d.o.o. Zagreb je tvrtka koja je osnovana 1990 godine. područja djelovanja tvrtke, za koja se kroz proteklo razdoblje specijalizirala jesu: plin, voda, kanalizacija, klimatizacija, ventilacija, rashladni sustavi, grijanje, struja, različite vrste građevinskih radova te zastupanje renomiranih stranih tvrtki, koje su prepoznale kvalitetu i poslovne vizije tvrtke PET-PROM na hrvatskom tržištu i tržištu Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Tvrtka PET PROM koristi Skytrack sustav implementiran u postojeće programsko rješenje. Prati vozni park sa mogućnosću upozorenja na pojedine događaje.
Brojne zaštitarske tvrtke od kojih najveca je AKD Zaštita - praćenje kretanja blindiranih vozila, brojne Mogućnost alarmiranja (izlazak iz zone, skretanje s rute, panik tipka), daljinskog otključavanja/zaključavanja vrata sefa, ..
Centralna banka Bosne i Hercegovine praćenje kretanja blindiranih vozila, brojne Mogućnost alarmiranja (izlazak iz zone, skretanje s rute, panik tipka)
Hrvatske željeznice U suradnji s tvrtkom Total-promo pilot projekt na više lokomotiva radi praćenja kretanja i rada lokomotive uz praćenje nivoa goriva u spremniku.
INA PROPLIN Nadzor distribucije plina. praćenje flote vozila, kretanje, događaji, kontrola istakanja i kontrola nivoa goriva u spremniku. Aplikacija maloprodaje i veleprodaje plina s prijenosom podataka putem SkyTrack sustava i automatskom vezom s postojećim poslovnim sustavom. Nadzor vozila putem dlanovnika (PDA), ugrađen nadzorni centar u vozilu s direktnom vezom s centralom
USLUGA POREČ d.o.o. je trgovačko društvo koje se bavi pružanjem usluga iz domene komunalnih djelatnosti (odvodnja i pročišćavanje otpadnih voda, održavanje čistoće, odlaganje komunalnog otpada, održavanje javnih površina, tržnica na malo i održavanje groblja te obavljanje pogrebnih poslova) i ostalih usluga (luka i marina, parkirališta).
Komunalac d.o.o. g.Opatija praćenje vozila za skupljanje otpada, čišćenje ulica, odvoz kontejnera, itd. Prate se lokacije skupljanja i odlaganja otpada, pokrivenost grada, optimalne rute i slično. U projektu je implementacija RFID tehnologije na posude, te izrada aplikacije za automatsku naplatu.
Gradsko komunalno poduzeće ČAKOM d.o.o.
Gavrilović - Gavrilović trgovina Nadzor flote vozila uz dodatak kontrole temperatura u hladnjačama, nivoa goriva u spremniku i komunikacije s vozačima. Sustav je povezan s dodatnom aplikacijom SkyTrack Vozni park gdje se preuzimaju potrebni podaci. Aplikacija Vozni park pokriva kompletno vođenje voznog parka tvrtke (inventar vozila, troškovi, servisi, osiguranja, transportna papirologija, putni nalozi i računi, satatistika i analitika, ...)
Javna vatrogasna postrojba g.Opatija Sustav navođenja vozila do mjesta intervencije. Nadzor kretanja vozila i praćenje događaja uz Mogućnost reprodukcije i standardan set statističkih i analitičkih izvještaja. Omogućen nadzor i putem dlanovnika (zapovjednik na terenu).
Figro maloprodaja, veleprodaja i međunarodni transport.
Hitna pomoć g.Karlovac U suradnji s tvrtkom TEB Kompleksni sustavi i riješenja - automatizacija dispećerske službe hitnih intervencija uz praćenje pozicije i kretanja vozila
Pogrebna agencija Pokop osnovana je 1993. godine s namjerom za što boljim pružanjem pogrebnih usluga sa dužnim pijetetom prema umrloj osobi i njihovim obiteljima.
Svijet zabave praćenje voznog parka tvrtke uz vezu s aplikacijom za očitavanje i obrađun prometa aparata za zabavu koji se iznajmljuju ugostiteljskih objektama

Mailing lista

Upišite se u SkyTrack ™ mailing listu i budite ažurirani