English (United Kingdom)Italian - ItalyCroatian(HR)
Sustav SkyTrack Mobile 4 Eagle

SkyTrack Mobile 4 Eagle

 

Skytrack mobilni uređaj Eagle predstavlja četvrtu generaciju Skytrack mobilnih računala sa integriranim GPS i GPRS modulima. Koriste se za praćenje pozicije kao i za prikupljanje podataka i daljinsko upravljanje.

Skytrack mobilni uređaji opremljeni su brojnim ulazima i izlazima za spajanje raznih priključaka, kao senzora vrata, temperature, pritiska, uređaja za mjerenje protoka i slično. 1-wire i serijski priključak omogućuju spajanje perifernih uređaja kao temperaturnih sondi, RFID čitača (identifikacija vozača i sli.), ručnih računala i terminala, tablet računala ili Garmin navigacijskih uređaja.

STM-4 Eagle opremljen je sa dva CAN- bus priključka za komunikaciju sa elektronikom vozila(FMS) i inteligentnim SkyTrack perifernim uređajima. Komunikacijom sa FMS uređajima moguće je prikupiti podatke o broju okretaja motora, potrošnji goriva, tahografske podatke, nivo goriva - potpuno pratiti režim rada vozila. 

Paleta inteligentnih SkyTrack perifernih uređaja proširuje mogućnosti sustava uključujući module za bežičnu komunikaciju (WiFi i Bluetooth), priključke za prikolice i mnoge druge. Svi prikupljeni podatci spremaju se u internu memoriju uređaja i šalju centralnom serverskom računalu preko GSM/GPRS veze kad je dostupna. Zahvaljujući naprednim optimizacijskim i kompresijskim algoritmima podatci mogu biti sačuvani i mjesecima prije prijenosa u centralni server.

Napredni protokol prijenosa podataka iskorišten je da bi se osigurala sigurnost i integritet podataka uz minimalnu cijenu prijenosa. Moguće je programirati mnogobrojna upozorenja kao što su prekoračenja brzine, izlazak iz zadane zone, ulazak u zabranjenu zonu, otvaranje vozila i mnoge druge.

STM-4 Eagle može biti opremljen SD karticom kao proširenjem memorijskog kapaciteta pa i iskorišten kao uređaj za prijenos podataka između centralne lokacije i uređaja instaliranih u vozilu.